Noves bases dels premis Acció 21, convocats pel Consell Municipal de Medi Ambient de Barcelona

21/07/2004 - 00:00
El Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat de Barcelona convoca per segon any els premis Acció 21 amb l'objectiu d'estimular iniciatives d'acció dels diferents col·lectius ciutadans que suposin una contribució efectiva a l'assoliment dels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat - Agenda 21 de Barcelona. Es convoquen 10 premis d'un màxim de 5.000 ' cada un per a les millors iniciatives d'acció, d'acord amb els 10 objectius del Compromís. Es tracta d'accions exemplificadores i generalitzables que estiguin en curs o que hagin estat realitzades en el darrer any. Poden presentar-s'hi totes les entitats, organitzacions i empreses de Barcelona, fins i tot les d'àmbit de barri o districte. El termini de presentació finalitza el 30 de setembre de 2004.

Relacionats

Article

 

Descobreix "El bosc a la taula"! Aquest fascinant llibre és molt més que una simple col·lecció de receptes. És una poderosa eina de promoció de la gestió forestal sostenible a Catalunya.

Article

Publicació de l'informe d’avaluació "La qualitat de l’aire a Catalunya 2023 – Xarxa Automàtica"

Article

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat una nova eina web per seguir l’evolució de la qualitat de l’aire a Barcelona.

Butlletí