Jornades tècniques de Fauna Urbana a Barcelona - FUB-

divendres, 21 octubre, 2016 - 16:00 a diumenge, 23 octubre, 2016 - 13:59
Sala d'Actes de la Biblioteca Sagrada Família, especialitzada en ciència i medi ambient.
Geolocation

Les Jornades tècniques tenen per objectiu fomentar un debat i un intercanvi d'informació sobre la gestió de la fauna urbana i periurbana amb persones relacionades amb el control i la gestió de la mateixa, protectores d'animals, professionals del sector i persones interessades en la temàtica, entre d'altres.

Es duràn a terme en format intensiu i servirà per donar, d'una banda, una visió àmplia de diferents grups d’animals que viuen a la ciutat, abastant aspectes legals, de gestió de fauna urbana i periurbana i, d'altra banda, temes sobre la conservació i recuperació de fauna.

Està destinada a persones interessades en el tema, que treballen en aquest àmbit, mestres, educadors o estudiants de matèries afins i s'entregarà un certificat d'assistència i aprofitament a cadascuna de les persones participants. S'ha fet la petició al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per al reconeixement d'aquesta activitat formativa per als mestres.

 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona i entitats
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

A Bigues i Riells del Fai, el projecte Llegim el Riu vol impulsar la participació ciutadana per millorar l’estat dels rius. Aquest dimarts s’ha fet una jornada emmarcada dins la programació per celebrar el Dia de la Terra.

Acte
21/04/2024 - 10:00
Jardí Botànic de Barcelona
Notícia

El primer tram, del molí de l'Esquís a la Mare de les Fonts, mostra cinc panells amb els elements més característics de la zona

Butlletí