La Casa de l’Aigua us ofereix el millor cinema sobre medi ambient

28/10/2016 - 16:29

 

‘Conèixer per canviar’ és el nom del cicle de quatre documentals que tindran lloc els divendres a la tarda durant el mes de novembre.

 

La Casa de l’Aigua de Trinitat Nova (Nou Barris) proposa una activitat cinèfila en el marc de l’exposició “Camins de natura”, una mostra que podeu visitar del 12 de setembre al 18 de desembre. Així, durant el mes de novembre l’equipament acull un cicle de projeccions de temàtica ambiental i social que porta per títol “Conèixer per canviar” i que pretén incentivar la reflexió personal i col·lectiva. El cicle està integrat per quatre documentals de gran qualitat que es podran veure, de manera gratuïta, els divendres del mes de novembre a la Casa de l’Aigua, a partir de les 17.30h de la tarda.

Els documentals conviden a reflexionar sobre les causes i les conseqüències del canvi climàtic, així com els nous mitjans de transport sostenibles. També incideixen en la relació de l’ésser humà amb els animals i la natura, i en com les persones interactuen amb el medi i s’adapten a ell, o el transformen.

El cicle de pel·lícules s’inicia el divendres 4 de novembre amb Demain, guanyadora del premi César al millor documental l’any 2015. Durant 120 minuts l’espectador reflexiona sobre les causes que podrien fer que la humanitat desaparegués l’any 2100 i com es podria evitar. 

Completen el cicle Bikes vs Cars (11 de novembre), que incideix en l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu al cotxe; The Cove (18 de novembre), que explica la lluita de Richard O’Barry, un ex-entrenador de dofins, contra aquesta indústria de l’espectacle amb animals, i More than Honey (25 de novembre), en què s’aborda la interacció entre l’home i les abelles i s’analitza el treball que realitzen els apicultors, els agricultors i el funcionament dels ruscs.

Trobareu més informació sobre l’exposició “Camins de natura” en aquesta página web.


Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Una investigació de la UAB ha aconseguit caracteritzar detalladament com les bossetes de te comercials basades en polímers alliberen a la infusió milions de nanoplàstics i microplàstics. L’estudi mostra per primera vegada la capacitat d’aquestes partícules d’internalitzar cèl·lules intestinals humanes, de manera que poden arribar a la sang i expandir-se per tot l’organisme.

Notícia

A tot Europa hi haurà 2,3 milions de morts més per temperatures extremes, si no es prenen mesures, segons un model publicar a Nature

Butlletí