Presentació i taller "Upcycling de barri"

divendres, 27 gener, 2017 - 17:00 a dissabte, 28 gener, 2017 - 16:59
Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Geolocation

Sabies que de les teves deixalles de plàstic en pots fer un altre objecte nou i útil? En 15 minuts pots dur a terme tot el procés de transformació.

L'economia circular és una manera de mirar els materials que ens envolten de manera que es dissenyen i es transformen en materials separables i reutilitzables.

Taller Esfèrica ens presenta aquest nou espai a l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol on podreu transformar el plàstic de les vostres deixalles en productes funcionals. Vine a experimentar tot el procés!


 

Organitzador: 
Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

adflafabricadelsol@gmail.com

93.256.44.30

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Notícia

Aquest 2023 s’hi han implicat un total de 24 entitats i part del veïnat, amb més de 333 persones als 5 districtes, el doble de participants que l’any anterior. Un total de 2.671 kg de taronges s’han transformat en melmelada de taronja amarga i s'han convertit en 11.000 pots de 160g. També s’han organitzat 18 tallers sobre sostenibilitat, emergència climàtica i aprofitament alimentari amb la participació de 300 persones d’11 associacions i entitats.

Notícia

Acord amb l’Associació Pangea per continuar reaprofitant els dispositius informàtics municipals i garantir-ne l’ús per part d’entitats socials i col·lectius vulnerabilitzats. Mitjançant un procés de recondicionament, els equips passen a tenir una segona vida.

Butlletí