Rubí celebrarà el Dia Mundial de l'Energia i acull la presentació del cotxe elèctric de Tesla

08/02/2017 - 13:16

Rafa Güeto davant la fotolinera del R+D

Rubí celebra el 14 de febrer el Dia Mundial de l'Energia amb diverses activitats pensades per a tots els públics: una jornada tècnica, una festa oberta a tota la ciutadania i serà la segona de l'Estat Espanyol on es presenti aquest model de vehicle elèctric de l'empresa Tesla.

 

L’empresa Tesla presenta el seu cotxe elèctric a Rubí en la celebració del Dia Mundial de l’energia que el dimarts 14 de febrer. Una proposta que compta amb una part dedicada a les empreses de la ciutat i una Fira de l’Energia orientada a la ciutadania. 

També es celebra la 12a Jornada tècnica del projecte RubiBrilla amb la participació d’empreses i professionals locals. Una cita que centrada en la recerca del finançament alternatiu per als sistemes de generació d’autoconsum i autoabastiment per a les empreses de Rubí. La jornada compta amb les aportacions de Sandra Font, cap de Finançament Internacional i Alternatiu d'ACCIÓ, l’Agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya; Jordi Solé, Director d’Operacions de ECrowd!, empresa que va participar a l’últim congrés RubiBrilla; i Oriol Cordón, director d’inversions de Crowdcube.

De cara a la ciutadania, s’organitza la Fira de l’energia a la plaça del Doctor Guardiet amb un taller divulgatiu per explicar perquè les tarifes elèctriques evolucionen de la manera que ho fan i quin és l’impacte que això té a les factures domèstiques. A més, també hi ha parades amb empreses del sector de l’eficiència energètica i les renovables com les cooperatives Som Energia i Eticom Som Connexió, i també les empreses rubinenques Gilsan, Teycars i BB Energetic Group.

Des de l’Ajuntament de Rubí, el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local Rafa Güeto explica que estan molt contents de poder acollir la presentació del cotxe elèctric de la companyia Tesla. I és que, a banda de Barcelona, aquesta presentació només es farà a la ciutat de Rubí. El responsable municipal també anima els rubinencs i rubinenques a participar de les activitats que el consistori ha organitzat. El Dia Mundial de l’Energia se celebra per promoure l’ús de fonts energètiques alternatives i disminuir la utilització de les no renovables. 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Els plans de desplaçament d’empresa (PDE) són un instrument bàsic de millora de la mobilitat en l’àmbit dels centres  de treball que permet aconseguir: estalvi en el consum energètic, menors externalitats contaminants, estalvi econòmic, més seguretat i millora de la salut, igualtat d’oportunitats i un increment de la productivitat i la competitivitat”.

Notícia
Una experiència durant la Fira a Rubí demostra que l'autonomia potser ja no és un problema

El cap de setmana del dies 26 i 27 de maig Rubí i Reus han coincidit a celebrar sengles fires del vehicle elèctic. La segona fira del vehicle elèctric de Rubí ha multiplicat l’assistència respecte l'anterior edició. A Reus la fira s'ha celebrat per tercera ocasió amb l'objectiu donar a conèixer i promocionar totes les possibilitats del vehicle tant elèctric com híbrid.

Notícia
La Fira se celebrarà els dies 26 i 27 de maig

El cap de setmana sobre mobilitat sostenible es completa divendres 25 de maig amb una jornada tècnica dirigida a les empreses

Butlletí