Ripollet celebra una gran festa al parc del riu Ripoll pel medi ambient

Font: Ajuntament de Ripollet

09/05/2017 - 08:15

S'ha posat el seu punt final l'edició d'aquest any del Ripollet Cultiva't, una setmana amb diverses activitats que volen promoure hàbits de vida més saludables, un consum responsable i una millora de l'entorn mediambiental. La posada final s'ha celebrat el 7 de maig amb la Festa en Verd, una gran fira amb la participació de diverses entitats al parc del riu Ripoll.

Hi han participat diverses entitats que treballen per uns conreus més sostenibles i respectuosos amb l'entorn. Hi han estat entitats com ara Som lo que sembrem, Som energia, Les Refardes o Mamicria, que han ofert diversos tallers per a tots els públics. També hi ha participat la Biblioteca Municipal, amb una hora del conte especial dedicada a la natura, la Policia Local, que ha organitzat un taller de bicicletes, l'Escola de Música, que hi ha posat música en directe, l'Àrea Metropolitana de Barcelona que ha preparat un estand sobre compostatge i el col·lectiu d'aturats, que ha preparat una paella popular per als presents. 

La setmana del Ripollet Cultiva't s'ha centrat en la setmana del 2 al 7 de maig. Hi ha hagut una visita guiada a l'horta social del Molí d'en Xec, un taller infantil d'estampació d'elements naturals sobre bosses, o un taller de cosmètica natural, entre altres.

Per últim, el dijous 11 de maig, es durà a terme una xerrada que porta per títol 'Bioenginyeria i participació ciutadana aplicada a entorns fluvials'. La conferència anirà a càrrec d'Andreu González, membre del Projecte Boscos de Muntanya. La cita tindrà lloc a les 18 hores al Centre Cultural.



 

Relacionats

Notícia

Una quinzena de centres transmeten l'ensenyament d'aquesta tècnica.

Notícia
Per recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

El Banc de llavors del Vallès Occidental comença a fer les seves primeres passes. Aquest dimarts s’ha presentat el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Institut Les Garberes de Castellar del Vallès per tal de poder fer realitat aquest projecte que vol recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

Notícia

Les persones adjudicatàries podran conrear-les per l’autoconsum durant un termini de tres anys

Butlletí