Visita guiada: TEMPS DE LLUMS I ALGUNES OMBRES: Aliments per a una ciutat

dimarts, 12 desembre, 2017 - 10:00 a dimecres, 13 desembre, 2017 - 12:59
Mercabarna i el Banc dels Aliments
Geolocation

L’arribada del Nadal és sinònim de comprar. La societat i la publicitat ens inciten a consumir de manera compulsiva, sense que ens aturem a pensar què hi ha darrere de cada compra.

Anirem a Mercabarna i al Banc dels Aliments per saber com arriben a la ciutat els productes alimentaris i com se’n distribueixen els excedents.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per inscriure-us, seguiu l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Agricultura
Educació ambiental
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Més d'un centenar de persones van omplir la Sala Francesca Bonnemaison en una celebració en què es va comptar amb una ponència inspiradora sobre decreixement i reconnexió amb la natura, amb la taula rodona “La Xarxa en transformació” i amb el reconeixement de les Bones Idees per canviar món 2022. Voleu descobrir-ne tots els detalls?

Notícia

Aquest 2023 s’hi han implicat un total de 24 entitats i part del veïnat, amb més de 333 persones als 5 districtes, el doble de participants que l’any anterior. Un total de 2.671 kg de taronges s’han transformat en melmelada de taronja amarga i s'han convertit en 11.000 pots de 160g. També s’han organitzat 18 tallers sobre sostenibilitat, emergència climàtica i aprofitament alimentari amb la participació de 300 persones d’11 associacions i entitats.

Notícia

Prop de 60 persones participen en la darrera jornada del Compromís Barcelona Plàstic Zero, on es van compartir bones pràctiques i diferents organitzacions de la ciutat van poder teixir aliances entre elles. L'Ajuntament de Barcelona ofereix una reducció del preu públic de recollida de residus comercials en cas d'aplicar accions de reducció o eliminació dels plàstics d'un sol ús.

Butlletí