Les Planes d’Hostoles enllesteix un nou pou que bombarà l’aigua amb energia solar

07/06/2018 - 09:05

Un nou pou que bombarà l’aigua amb energia solar. Es tracta de l’actuació que el consistori de Les Planes d’Hostoles acaba d’enllestir a la zona posterior al barri de la Vedruna. Tindrà un cost d’uns 40.000 euros i comptarà amb una subvenció del 50% per part de la Diputació de Girona.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Notícia

Les 55 sol·licituds que s’han inscrit per participar en la primera Comunitat Energètica de Sitges finalment es podran beneficiar totes de l’energia generada a les instal·lacions fotovoltaiques dels edificis municipals del polígon Pruelles-Mas Alba

Notícia

L'Ajuntament de Sitges i l'empresa concessionària del servei, AGBAR, s’han reunit per presentar el balanç del servei i fer el seguiment dels projectes amb els quals es treballa per disposar d’aigua potable davant l’actual escenari d’emergència per sequera. Sitges se situa com a referent català en l’optimització de l’ús que es fa de l’aigua.

Butlletí