Avià pagarà 100 euros a cada llar o comerç que contracti electricitat verda a partir d’aquest novembre

03/12/2017 - 13:25

L’Ajuntament d’Avià pagarà 100 euros a cada habitatge o negoci que contracti electricitat a una companyia verda, és a dir, una empresa que genera electricitat a partir d’energies renovables.

L’estiu del 2015 el municipi ja es va convertir en municipi que optava per energies 100% renovables per al subministrament elèctric dels edificis municipals i l’enllumenat públic. Ara, la idea és encoratjar la ciutadania perquè faci el mateix.

Amb aquest objectiu, el consistori donarà l’incentiu econòmic de 100 euros a totes aquelles llars o comerços que contractin electricitat verda a partir d’aquest novembre. Per demostrar la contractació, caldrà presentar la prova de la nova contractació a l’Ajuntament.

Els 100 euros de subvenció per a cada habitatge o negoci formen part de la partida de 70.000 euros que l’Ajuntament d’Avià destina a la promoció de l’estalvi d’energia i a la producció d’energia verda.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L'estació senyalitzada a l'Avinguda Pau Casals d'Avià busca animar a persones que igualment farien el trajecte fins a Berga o qualsevol altre municipi de la comarca, a parar-se un moment en aquest punt i, si hi ha algú que coincideixi que necessita fer el mateix trajecte, compartir vehicle i despeses.

Notícia

L’Ajuntament d’Avià ha estat un dels convidats a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible (EUSEW), que s’ha celebrat a Brussel·les entre el 5 i el 7 de juny i ha estat organitzada per la Comissió Europea.

Butlletí