Avià pagarà 100 euros a cada llar o comerç que contracti electricitat verda a partir d’aquest novembre

03/12/2017 - 13:25

L’Ajuntament d’Avià pagarà 100 euros a cada habitatge o negoci que contracti electricitat a una companyia verda, és a dir, una empresa que genera electricitat a partir d’energies renovables.

L’estiu del 2015 el municipi ja es va convertir en municipi que optava per energies 100% renovables per al subministrament elèctric dels edificis municipals i l’enllumenat públic. Ara, la idea és encoratjar la ciutadania perquè faci el mateix.

Amb aquest objectiu, el consistori donarà l’incentiu econòmic de 100 euros a totes aquelles llars o comerços que contractin electricitat verda a partir d’aquest novembre. Per demostrar la contractació, caldrà presentar la prova de la nova contractació a l’Ajuntament.

Els 100 euros de subvenció per a cada habitatge o negoci formen part de la partida de 70.000 euros que l’Ajuntament d’Avià destina a la promoció de l’estalvi d’energia i a la producció d’energia verda.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El projecte també es basa en l'apoderament femení, fixant les dones com a motor de canvi i de progrés en la comunitat i l'estructura familiar.

Notícia
Plaques solars en alguns edificis d'Avià. | AjAvià

Plaques solars en alguns edificis d'Avià. | AjAvià

Se subvencionaran actuacions relacionades amb la instal·lació d'aixetes i dutxes estalviadores d'aigua, cisternes domèstiques de doble descàrrega, l'aïllament de façanes, les parets mitgeres i sostres, la instal·lació de vidres aïllants, de plaques solars o fotovoltaiques, la instal·lació d'aerotèrmia i geotèrmia, i el canvi de calderes de gasoil a biomassa.

Butlletí