Castelldefels transforma els antics quioscos en desús en minideixalleries

Font: elCastell

11/12/2018 - 17:40

El passat dissabte 27 d'octubre es va posar en marxa una mini deixalleria a l'antic quiosc de premsa de la plaça Catalunya. Està previst que s'habilitin més punts de recollida similars als quioscos de premsa que han quedat en desús a diversos punts del municipi perquè hi tingui accés tota la ciutadania. En total  hauran 5 minideixalleries a Castelldefels distribuïdes per tota la ciutat. Cada dia, de dimarts a dissabte, donaran servei a una zona. L'horari de funcionament d'aquestes minideixalleries serà de 10 a 13 h i de 16 a 19 hores.

Els residus que es podran portar a aquestes noves instal·lacions de recollida són residus especials de mida petita com piles, discos compactes, petits electrodomèstics, mòbils vells, bombetes, i oli domèstic, entre d'altres.

“Es imprescindible que  aquests residus no s'aboquin als contenidors  ni es deixin a la via pública per poder fer-ne un tractament adequat que no suposi una agressió per a l'entorn”, va destacar la presidenta del SAC (Serveis Ambientals de Castelldefels), la regidora Candela López (Movem).


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Castelldefels inicia una campanya informativa adreçada als establiments considerats com a grans productors, pel volum de residus que generen.

Notícia

Completar aquest procés d'implementació permetrà finalitzar la complexa convivència de tres sistemes de recollida de residus, ajustant el servei a les necessitats reals de la ciutat.

Notícia

L'Ajuntament de Castelldefels, a través de l'empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC), inicia aquesta primavera la implantació d'un nou model de recollida de residus que disposarà d'uns nous contenidors més moderns, més nets i compactes, i permetran una menor ocupació de la via pública.

Butlletí