Es presenta la primera associació catalana d'empresaris de productes agroalimentaris ecològics

31/01/2005 - 00:00
Una vintena d'empresaris del sector agroalimentari ecològic de Catalunya han impulsat la primera Associació Catalana de Productors, Elaboradors i comercialitzadors de Productes Agroalimentaris Ecològics (APECPAE) amb la voluntat de defensar els interessos del sector i potenciar el seu creixement. Concretament, els seus objectius són els de fomentar la producció de productes ecològics, promoure els productes ecològics, fomentar el consum d'aquests productes i defensar els seus interessos. L'entitat, que té la seu a Caldes de Montbui (Vallès Occidental) vol 'situar l'agricultura ecològica als nivells de la Comunitat Europea', tot fomentant la qualitat dels seus productes. El diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jaume Vives, va participar en la presentació de l'associació, a l'Ajuntament de Caldes de Montbui. L'acte també va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Caldes de Montbui, Montserrat Domènech; el director general de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat, Salvador Puig; el president del CCPAE, Joan Font, i el president de l'APECPAE, Fèlix Gistau.

Relacionats

Butlletí