Conversa virtual "Ocells urbans, hostes de luxe"

dimarts, 13 abril, 2021 - 18:00 a 19:15
Virtual


A la segona activitat del cicle,gaudirem d'una conversa virtual sobre estructures per atraure ocells a la ciutat.

Sabies hi ha més de 80 espècies d’ocells que fan niu a Barcelona? Amb les presses i el ritme trepidant del dia a dia és fàcil oblidar-se que a la ciutat també hi ha una gran quantitat d’aus. La veritat però és que ocells com el xoriguer, el ballester o fins i tot el falciot cohabiten amb nosaltres. La biodiversitat, la riquesa i la varietat d’animals i plantes és un component molt important per al nostre benestar. I a Barcelona s’estan implementat tota una sèrie de mesures per afavorir-la.

En aquesta segona activitat del cicle “Barcelona, esclat de vida”, descobrirem què s’està fent a la ciutat per afavorir la presència d’aus a la ciutat i quin paper hi tenen la instal·lació de menjadores i les caixes niu.

En col·laboració amb la SEO.

L’activitat és gratuïta, només cal inscripció prèvia al web de La Fàbrica del Sol.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

932 564 430 

lafabricadelsol@bcn.cat

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article

El 4rt Pla de Sostenibilitat del Zoo es basa en una diagnosi detallada dels metabolismes ambientals i elabora més de 170 propostes de millora. El Pla estableix 5 grans objectius, emmarcats el els ODS: Biodivers; Eficient; Influent; Participat i Cohesionat; i Conscient.

Article
Una iniciativa pionera que fomenta la protecció de les abelles al Parc Natural de Collserola

Ubicat al Parc Natural de la Serra de Collserola, el cementiri ha posat en marxa un projecte pedagògic únic al país per conscienciar sobre el paper clau d’aquests insectes en l’ecosistema i sobre la biodiversitat.

Les abelles són espècies pol·linitzadores molt importants per als ecosistemes, que en entorns urbans es troben fortament amenaçades per l’acció humana i la contaminació atmosfèrica

Butlletí