La metamorfosi del so

dissabte, 24 abril, 2021 - 11:00 a 12:00
Virtual


Taller familiar VIRTUAL en què aprendrem a construir un sonòmetre amb peces de programació de codi lliure.

A partir d’una simulació amb Tinkercad de programació bàsica amb Arduino, aprendrem a encendre un llum LED mitjançant un sensor de so. L’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol mostrarà com fer visible el nivell acústic del nostre entorn. El podrem diferenciar clarament gràcies a un llum que presentarà un aspecte diferent segons si es percep un nivell poc sorollós, molest o insuportable, per exemple.

A càrrec de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol.

En el marc de la Setmana Sense Soroll.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

L’activitat és gratuïta, només cal inscripció prèvia al web de La Fàbrica del Sol.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol 

932 564 430

lafabricadelsol@bcn.cat

Etiquetes: 

Relacionats

Acte
28/04/2021 - 17:30
Virtual
Article

El Barcelona Green Deal és l’agenda urbana i econòmica per fer, en els propers deu anys, una ciutat més competitiva, sostenible i equitativa, adaptada a reptes com les transicions ecològica i digital, que s’han vist accelerats per la pandèmia. El nou full de ruta consta de 38 mesures, entre les quals s’inclouen transformacions urbanes per revitalitzar o crear noves zones estratègiques d’activitat econòmica. Quines són?

Notícia

Per primer cop des de l’inici de la pandèmia, el març passat el nombre de desplaçaments en dia laborable en transport públic ha estat superior al nombre de desplaçaments en transport privat a Barcelona ciutat.

Butlletí