Recuina, repensa i no llencis res

diumenge, 14 febrer, 2016 - 19:42
La Fàbrica del Sòl
Geolocation

Aliments de proximitat i de temporada, avantatges a la nostra cuina de cada dia.

Descobrirem els motius i els mecanismes per evitar el malbaratament alimentari a casa nostra.

Taller de consum responsable per reduir les deixalles que generem a la llar.

 

Observacions: 

Activitat sense barreres arquitectòniques

L'activitat té una durada de 2 h.

Nombre recomanat de participants: 20-25
Cal un mínim de 10 persones per a realitzar l’activitat.

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre.

Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les activitats són en català.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol

Relacionats

Entrevista
Albert Planell Saurí, director de l'Agència de Residus de Catalunya

Notícia

L’estudi estipula que a Andorra es generen actualment 92 kg/habitant equivalent/any de residu alimentari.

Entrevista

Butlletí