A la tardor intercanvia i renova la teva roba!

28/10/2016 - 09:31

Del 2 al 26 de novembre torna el Renova la teva roba, una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

La Fàbrica del Sol participa en aquesta edició de tardor com a punt d’intercanvi de roba i a més, en col·laboració amb l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i la Casa d’Oficis de Barcelona activa, ha organitzat dos tallers molt interessants.

El dimecres 16 i el dijous 17 de novembre, de 16.30 a 19.30 h, seran els dies de recollida de roba a La Fàbrica del Sol. Recordeu!  S’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!). La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’acceptarà roba de vestir i no s’agafaran sabates, roba interior ni de la llar.

Aprofitant que us acosteu a La Fàbrica del Sol, hem preparat dos tallers participatius per reflexionar sobre el valor emocional que donem a la roba i quins impactes associats tenen el seu consum i la seva producció.

El dia de l’intercanvi de roba a La Fàbrica del Sol serà el dissabte 19 de novembre, de 10.30 a 13.30 h. Recordeu!  Es podran agafar com a màxim 10 peces (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!). En el cas de roba de nadons també hi haurà les mateixes limitacions. No es podran utilitzar Renoves d’altres edicions.

Podeu consultar més informació sobre els diferents punts d’intercanvi, que s’estenen per tots els districtes de Barcelona, i el funcionament del Renova la teva roba clicant aquí.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Enguany se celebren 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova, una iniciativa d’intercanvi de la roba que ja no utilitzem, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Notícia
Un pas més per dir adéu a la cultura d’usar i llençar

El passat 14 de juliol es va presentar aquest el Compromís Barcelona Plàstic Zero i alguns dels projectes de la Taula Plàstic Zero que busquen encoratjar a entitats i empreses a sumar-s'hi per fer front a la cultura d’usar i llençar.
Article

Ecovidrio, en col·laboració amb Penguin Random House i l’Ajuntament de Barcelona, ha col·locat 5 contenidors verds exclusius, cadascun dels quals inclou un microrelat sobre el reciclatge i la cura del nostre entorn.

Butlletí