El circuit de Barcelona-Catalunya és el primer del món en obtenir la nova versió del certificat ISO de medi ambient

Font: Circuit de Barcelona-Catalunya

16/05/2017 - 17:24

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha obtingut el certificat ISO 14001 amb la nova versió del 2015, després de passar l’auditoria externa d’acreditació per part de la Cambra de Barcelona, el que converteix el traçat català en el primer del món en aconseguir-ho.
 

Ja va ser pioner l’any 2008 quan va rebre la primera certificació. I és que, en aquest sentit, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha destacat que adopta uns compromisos ferms amb el medi ambient per aconseguir un desenvolupament sostenible en consonància amb els acords internacionals del COP21 -22 i els Objectius de desenvolupament sostenible.

 A través de la certificació del sistema de gestió mediambiental ISO 14001:2015, el Circuit promou una gestió sostenible de tots els seus impactes: un consum responsable de recursos, una mobilitat sostenible fomentant el transport públic, el vehicle elèctric i la bicicleta, el Residu Zero promovent l’economia circular amb la valorització dels residus generats i la protecció de la biodiversitat mantenint els espais verds i les espècies vegetals.

 Totes aquestes accions es potencien amb la comunicació per incentivar un comportament responsable i sinergies amb els stakeholders per sumar valors entre tots i conscienciar al públic en general.

 El compromís del Circuit de Barcelona-Catalunya 3C -Consciència, Compromís i Coherència- amb la sostenibilitat s’ha reconegut en els darrers anys amb diferents guardons, com el “FIM Environment Award” els anys 2012 i 2016, el guardó de nivell Excel·lència que atorga el programa de sostenibilitat del FIA Institute i el Premi a la Sostenibilitat Mediambiental de la Real Federación Española de Automovilismo.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article

El Comitè Municipal de Sequera s’ha reunit per fer seguiment de les mesures d’estalvi i gestió de l’aigua que s’estan duent a terme a Mollet. Durant la reunió s’ha tornat a constatar la bona gestió de l’aigua que s’ha fet a la ciutat que ha permès reduir en un 50% el consum d’aigua municipal en un any.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí