El mercat de Tordera acull un punt de recollida d'envasos bescanviables per vals de descompte

01/07/2021 - 10:15

Ffins al 25 de juliol el mercat de Tordera acollirà un dispositiu de retorn d'envasos bescanviable per vals de descompte.

Tothom qui vulgui podrà dipositar fins a un màxim de deu envasos i se'ls obsequiarà amb un val de descompte (5 cèntims per envàs) que es podrà bescanviar a les 180 parades adherides a la campanya de reciclatge. 

La regidora de Mercats i Promoció Econòmica, Nàdia Cantero, ha destacat que amb actuacions d'aquest tipus es dona continuïtat a la campanya iniciada fa uns mesos amb els comerciants locals en termes de reducció de l'ús del plàstic i de sensibilització ambiental. A aquestes accions se'n sumen d'altres impulsades per l'Ajuntament, com ara la reducció de l'ús del plàstic en els esdeveniments, fires i festes, i també l'ús de materials biodegrables o vidre en les pròpies instal·lacions municipals.

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Amb l'inici del curs escolar L'Ajuntament de Tordera ha donat el tret de sortida a la campanya "Uneix-te al zero". Enguany, des de l'Ajuntament de Tordera es vol fer un pas més i començar a treballar per la minimització de residus, per aquest motiu s'inicia una campanya dirigida a la reducció dels residus des de tots els àmbits.

Article

Actualment a Sabadell hi ha 45 contenidors específics de recollida d’oli de cuina i 50 contenidors per recollir peces de roba. L'Ajuntament vol d'aquesta manera facilitar el reciclatges d'aquest tipus de residus.

Article

Des d’aquest 23 de de novembre, en el mercat municipal de la Constitució de Viladecans es posa en marxa una prova pilot, impulsada per la Diputació de Barcelona, per reduir el consum de plàstic d’un sol ús als mercats municipals de la província. En les darreres setmanes ja s’ha realitzat a Rubí i Manresa. L’objectiu de la campanya, que duu com a lema “Mercats sostenibles. Adéu als plàstics d’un sol ús!” i que s’inicia com a prova pilot a aquestes tres poblacions, és impulsar la sostenibilitat i reduir els residus de plàstics, especialment els d’un sol ús, mitjançant accions que fomentin la participació ciutadana i que involucrin els clients i els paradistes.

Butlletí