El nou contracte de recollida de residus especials a tot l’Ajuntament de Barcelona fomenta l'economia circular

Font: Ajuntament de Barcelona

11/08/2020 - 10:00

La Gerència d'Ecologia Urbana acaba de licitar el nou contracte de "recollida selectiva de residus especials als locals adscrits als Districtes i Gerències de l'Ajuntament i altres centres públics a la ciutat de Barcelona", pel període 2020-2021, amb mesures de contractació pública sostenible. Des de finals de febrer, la recollida dels tòners usats, les piles (alcalines i de botó) i el petit material tecnològic (cablejat, ratolins, teclats, telèfons, en funcionament i en desús) l'executarà Engrunes, l'empresa de foment de l'ocupació guanyadora dels dos lots del concurs públic, cadascun d'ells amb els edificis públics de 5 districtes de Barcelona.

La iniciativa fomenta l'economia circular, ja que els residus que es recullen es reutilitzen, sempre que sigui possible i, enguany  incorpora -per primera vegada- en la recollida de tòners buits, la recollida de piles i de petit material tecnològic.

La relació d’edificis i dependències de Districtes i Gerències de l’Ajuntament de Barcelona on es dur a terme la recollida es pot consultar en l'annex III del plec tècnic, on també podeu identificar la periodicitat de la recollida o buidatge dels contenidors assignada a cada edifici i dependència.

Font i més informació al Departament de Logística i Gestió d'Edificis.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La ciutat ha guanyat de nou un reconeixement que destaca el seu compromís amb la sostenibilitat i la gestió ambiental dels municipis costaners. Aquesta distinció, obtinguda en la cinquena edició del Moviment Banderes Verdes, és el resultat de l’esforç conjunt entre l’Ajuntament i el sector de l’hostaleria local.

Article

L’Ajuntament de Barcelona posa de nou a disposició de les entitats de la ciutat un servei de préstec gratuït de gots i de vaixella reutilitzable.

Article

El pla Escoles #JoAprofito guia les escoles Montserratina i Marta Mata de Viladecans a aprofitar més del 90% del menjar en el servei del migdia.

Butlletí