El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat edita el calendari “Per un 2021 més sostenible"

10/02/2021 - 13:39

El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha editat un calendari descarregable de l’ANY 2021, i que inclou informació d’interès, recomanacions i eines perquè la ciutadania adopti bons hàbits i contribueixi a fer plegats un món més sostenible.

Cadascun dels dotze mesos de l’any es dedica a una temàtica ambiental internacional. Per exemple, al gener s’aposta, per l’educació ambiental, al març per un ús responsable de l’aigua, el juny es dedica a la lluita contra el malbaratament alimentari, o l’octubre a la mitigació del canvi climàtic. Cada una de les temàtiques s’acompanya amb informació i consells per tal de participar en la millora del medi ambient com a ciutadà i ciutadana.

El calendari també destaca i identifica aquelles jornades especials i diades internacionals en què es posen en valor els recursos naturals i la preservació del nostre planeta.

Aquesta és una iniciativa que pretén continuar incidint en la sensibilització i conscienciació de la població, amb la voluntat que petits gestos i accions del nostre dia a dia, a casa, a la feina, reverteixin de manera significativa en una millora col·lectiva i la preservació i conservació del nostre entorn.

El calendari 2021 el podeu descarregar en versió digital, format PDF, al següent enllaç http://bit.ly/2XEO3UR


 

Categories: 

Relacionats

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Butlletí