El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat edita el calendari “Per un 2021 més sostenible"

10/02/2021 - 13:39

El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha editat un calendari descarregable de l’ANY 2021, i que inclou informació d’interès, recomanacions i eines perquè la ciutadania adopti bons hàbits i contribueixi a fer plegats un món més sostenible.

Cadascun dels dotze mesos de l’any es dedica a una temàtica ambiental internacional. Per exemple, al gener s’aposta, per l’educació ambiental, al març per un ús responsable de l’aigua, el juny es dedica a la lluita contra el malbaratament alimentari, o l’octubre a la mitigació del canvi climàtic. Cada una de les temàtiques s’acompanya amb informació i consells per tal de participar en la millora del medi ambient com a ciutadà i ciutadana.

El calendari també destaca i identifica aquelles jornades especials i diades internacionals en què es posen en valor els recursos naturals i la preservació del nostre planeta.

Aquesta és una iniciativa que pretén continuar incidint en la sensibilització i conscienciació de la població, amb la voluntat que petits gestos i accions del nostre dia a dia, a casa, a la feina, reverteixin de manera significativa en una millora col·lectiva i la preservació i conservació del nostre entorn.

El calendari 2021 el podeu descarregar en versió digital, format PDF, al següent enllaç http://bit.ly/2XEO3UR


 

Categories: 

Relacionats

Article
L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha inaugurat a Breda la instal·lació «REFLƎX: L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible», un projecte participatiu de la Coordinadora d'ONG Solidàries i la Diputació de Girona que promou els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

Article
Consulta la Guia en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient

No podem retrocedir en el temps, però sí que podem fer créixer els boscos, revitalitzar les fonts d'aigua i restaurar els sòls. Som la generació que pot fer la pau amb les terres. Som la #GeneracióRestauració

Article

L'Ajuntament de Tarragona ha publicat una guia per aplicar la perspectiva basada en la protecció de la natura, la justícia social i la cultura democràtica a les produccions culturals.

Butlletí