Es convoca la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals 2015 per treballs de recerca a la Garrotxa

Redacció
06/07/2015 - 00:00

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, a través del Museu del Volcans i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, convoca la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals 2015.

Des de l’any 1988 es convoca aquesta beca que té com a objectiu fomentar la recerca en el camp de les ciències naturals en l’àmbit de la comarca de la Garrotxa.

Aquesta beca dotada amb 4.500 euros, es destina a treballs de recerca i divulgació en tots els camps relacionats amb el medi natural, pel que fa a la geologia, la zoologia, la botànica i el medi ambient en general. L’àmbit d’estudi s’ha de situar dins de la comarca de la Garrotxa.

Els candidats podran presentar la seva documentació fins al 30 de setembre de 2015 a la Secretaria de la Beca.

A la pàgina web del Parc Natural hi ha una secció sobre Beques d’investigació on se’n poden consultar una dotzena a text complet.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí