Fins al 30 de desembre participa al 'Renova les teves joguines'

Font: Ajuntament de Barcelona
20/12/2014 - 00:00

Un any més es duu a terme aquest mercat d'intercanvi de joguines a diversos punts de la ciutat de Barcelona. Per participar cal portar almenys una joguina en bon estat. Amb els punts que n'obtinguis podràs intercanviar-la per una altra, en la data especificada en cada equipament.

L'objectiu d'aquest Renova, a Barcelona és promoure la sensibilització ciutadana envers la sostenibilitat de l'entorn i el respecte per al medi ambient tot intercanviant jocs i joguines. Amb l'intercanvi reduïm residus i per tant minimitzem l'impacte ambiental. Aconseguim joguines a canvi de donar-ne unes altres que els nostres infants ja no fan servir.

Per participar cal triar aquelles joguines que teniu a casa i amb les quals ja no jugueu, i portar-les als punts d'intercanvi fixats. Us en faran un inventari i us donaran els punts obtinguts per les joguines lliurades, que podreu fer servir el dia de l'intercanvi com a moneda social de canvi per aconseguir altres joguines que trobareu exposades.

D'aquesta manera, donareu noves oportunitats a les joguines perquè hi juguin altres infants o persones adultes i vosaltres també n'aconseguireu d'altres que no havíeu tingut mai.

Què cal tenir en compte per participar-hi?
Només s'intercanviaran joguines. Les joguines han d'estar netes i en bon estat. No s'acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorades, ni joguines bèl·liques, peluixos o joguines que es venen com a regal publicitari. S'admetran un màxim de 10 jocs o joguines per infant.

Totes les joguines han de tenir la marca CE símbol de que acompleixen la normativa europea de seguretat. El dia de l'intercanvi, cada participant triarà les joguines que es vol endur, segons els punts de què disposi per adquirir-les. Per fer-ho, haurà d'entregar el valor en punts de cada joguina que vulgui fins a esgotar-los.

Si us queden punts i no voleu més joguines, podeu regalar-los a qualsevol altre infant al qual potser li'n puguin faltar!

Sistema de punts

Joguines petites (objectes de cuineta, cotxes, etc.) : 2 punts

Joguines mitjanes (camions, nines, etc.): 5 punts

Joguines grans (cuines, tricicles, pàrquings de cotxes, etc.) : 10 punts

Jocs de construcció : 4 punts

Jocs de taula: 5 punts

Disfresses: 5 punts

Contes: 4 punts

Puzles: 3 punts

Podeu participar a aquests espais: 

1. Espai Lúdic Ambiental per Famílies Parc de la Ciutadella

2. Ludoteca Placeta del Pi

3. Servei d'Infància. Centre Cívic Casa Sagnier

4. Casal Infantil Fort Pienc

5. Casa Orlandai

6. Lluïsos de Gràcia

Consulteu aquest document per conèixer els horaris de cada equipament, franges d'edat previstes i les activitats complementàries organitzades.

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon renova-joguines2.jpg98.39 KB

Relacionats

Article

Dues actuacions cofinançades amb els fons Next Generation per promoure la mobilitat sostenible i millorar la qualitat de l’aire.

Article

Comença el projecte de desenvolupament d’una nova planta de fred d’alta eficiència a la Zona Franca que permetrà aprofitar el fred residual del procés de regasificació del gas natural liquat d’Enagás. A través de la Xarxa d’Ecoenergies Barcelona, la nova xarxa de fred estarà operativa al novembre del 2023 i permetrà cobrir necessitats de refrigeració a Mercabarna i el Port.

Article

La CEL rep 1,3 milions d’€ Next Generation per construir 22 noves instal·lacions i desplegar-se a tot el municipi.

Butlletí