Gongjang Pencil. Escriure sobre paper amb un llapis de paper.

08/05/2011 - 00:00

Què sóc? Sóc un paquet de 5 llapis i estic fet de paper 100% reciclat. Els llapis tradicionalment estan fabricats a partir de fusta però amb la iniciativa ""Stop Global Warming!" (Parem l'Escalfament Global) d'aquest dissenyador coreà neix aquest Ecoproducte: Gongjang Pencil.

Gongjang vol dissenyar i produir productes que tinguin un mínim impacte sobre el medi a través d'una selecció cuidada i responsable dels materials i dels mètodes de producció. Amb un disseny impecable amb aire oriental, Gongjang posa en pràctica lo irònic i alhora poètic que es escriure sobre paper amb un llapis de paper.

En quina/es fase/s sóc més sostenible? Perquè?

- Extracció de materials: Tant el llapis com el packaging estan fabricats amb paper 100% reciclat i la impressió del pack és amb tinta de soja.
- Eliminació: El paper és un element totalment reciclable, de manera que, si ens queda la punta del llapis i no l'acabem totalment, ho reciclem al contenidor blau del paper.


Però... tot i que aquest llapis té molts punts claus per ser un bon ECOproducte, el portal coreà "Jungle" fa una valoració de tot el procés de pre-producció, producció, transport, utilització, emmagatzematge, etc.. i puntua 39/56 la seva efectivitat ambiental. Per tant, es pot millorar.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Feti i el pesticida malèfic és un còmic escrit per Neus Cáceres i il·lustrat per Gemma Zaragüeta.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí