Guia de Consum Sostenible i conscient

Font: Diputació de Barcelona
09/11/2015 - 00:00

Treballar per tal que les persones coneguin els seus drets, prenguin consciència de la seva responsabilitat i aprenguin a exercir-los és una de les activitats més importants que poden realitzar les administracions públiques.

Per recolzar-les en aquest paper l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona ha creat la Guia de Consum Sostenible i Conscient. Una eina per la promoció i defensa dels drets de les persones consumidores.

Forma part de la col·lecció de guies informatives de consum que es va iniciar amb la publicació de Residències de gent gran, el format de les quals permet proporcionar als lectors molta informació i, alhora, molt ordenada, de manera que sigui fàcil trobar el que se cerca.

Aquesta nova Guia de Consum Sostenible i conscient té una doble funció: informar sobre

conductes responsables a l'hora d'adquirir, consumir o utilitzar diferents productes i fer-nos
conscients dels riscos que comporta el consum irresponsable o poc conscient.

Està destinada sobretot a aquelles persones que, dia a dia, proporcionen informació, assessorament i ajut a la població des de les OMIC i els Serveis Municipals de Consum de la província de Barcelona.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Feti i el pesticida malèfic és un còmic escrit per Neus Cáceres i il·lustrat per Gemma Zaragüeta.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí