Hom, el fanal que funciona amb energia solar

Sostenible.cat
08/06/2009 - 00:00

Què sóc?  Làmpada autònoma per a exteriors, moderna, funcional i d'alt rendiment. Mitjançant panells fotovoltaics, capta i emmagatzema energia solar obtenint com a resultat un sistema d'il·luminació d'alta eficiència. Cada farola il·lumina a través de 30 leds d'alta potència i d'última generació. En ser una làmpada independent, no necessita que es facin obres per a la seva instal·lació de manera que es pot ubicar a zones aïllades o distanciades dels nuclis amb electricitat.

En quina/es fase/s sóc més sostenible? Per què?

-Utilització: durant el seu ús no genera calor, no necessita manteniment i dóna llum durant tota la nit, inclús a l'hivern. A més es tracta d'un producte molt durable (la seva vida útil és de 50.000 hores). Mentre funciona no consumeix energia (suposant un estalvi de 255,5 kWh/any) i per tant suposa una reducció de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle.

Més informació sobre aquests fanals (PDF)

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible':

1. Öko-ball, la bola per rentar sense sabó 
2. RD4, la cadira feta 100% amb plàstic reciclat
3. Wattson, quanta energia consumim a casa?
4. Taules i cadires que abans eren bicicletes
5. Polartec, teixits fets amb plàstic reciclat
6. iUnika Gyy: un portàtil lliure, solar i biodegradable
7. Bosses i carteres fetes 100% amb càmeres de pneumàtic reutilitzat

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El 7 de juliol, el Prat de Llobregat acollirà aquest espai de trobada entre els centres educatius, ens locals i entitats. Les inscripcions per participar-hi són fins al 3 de juny però teniu fins al 30 de juny per presentar els vostres projectes!

Article
Del 22 de maig, Dia Internacional de la Diversitat Biològica, al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, celebrem la 7a edició de la Setmana de la Natura: 15 dies plens d’activitats per apropar-nos a conèixer la natura i passar a l’acció per la seva conservació.
Més de 500 activitats tindran lloc arreu de Catalunya, organitzades per biblioteques, escoles, entitats ambientals, ajuntaments, parcs naturals o empreses. La campanya es consolida com un dels majors esdeveniments d’implicació ciutadana pel medi ambient a Catalunya.
Article

L'objectiu de la programació és donar a conèixer l'Anella Verda i els entorns de Bonvilar, que tenen un gran valor ecològic i social.

Butlletí