‘Jo vaig amb bici’ promou l’ús de la bici en els desplaçaments urbans de Vic

03/07/2019 - 11:24

La campanya, dissenyada pel grup promotor de la bicicleta, destaca els beneficis que aporta moure’s en bicicleta en contraposició al vehicle privat, resumits en les 4e: economia, ecologia, esport i eficiència

L’Ajuntament de Vic segueix promocionant l’ús de la bicicleta en els desplaçaments quotidians amb la campanya ‘Jo vaig amb bici’. D’aquesta manera, se segueix apostant per fomentar el canvi d’hàbits i prioritzar l’ús de la bicicleta en lloc del vehicle privat.

Aquesta campanya ha estat dissenyada conjuntament pel grup promotor de la bicicleta, que forma part de la taula de mobilitat de Vic, i que ha proposat i concretat la idea esdevenint protagonistes de la campanya com a usuaris habituals d’aquest mitjà de transport a la ciutat.

La campanya de promoció s'emmarca dins l’eix que contempla el Pla Estratègic de la Bicicleta, que com assenyala la regidora de Convivència i Seguretat en funcions, Susagna Roura, té com un dels objectius “incrementar els desplaçaments en bicicleta per la ciutat del 2% al 5%  d'aquí al 2025”.


 

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Article

Impuls de les vies verdes des de les administracions catalanes per fomentar la mobilitat sostenible

Butlletí