La campanya de reciclatge Reciclos, pionera a tota Catalunya, començarà la prova pilot a la comarca del Pla de l'Estany

Font: Consell Comarcal del Pla de l'Estany

11/12/2018 - 18:00

La seu del Consell comarcal del Pla de l’Estany acull la presentació sobre el projecte Reciclos a càrrec de Denisa Gibovic. La prova pilot es realitzarà per 1r cop a la comarca del Pla de l’Estany i consistirà en recompensar a les famílies que reciclen adequadament els envasos destinats al contenidor groc.

Mitjançant una aplicació per el telèfon mòbil cada vegada que es portin envasos al contenidor groc amb una bossa d’escombraries Reciclos, l’usuari rebrà una compensació. A la presentació s’explicarà la mecànica de Reciclos.

Per qui desitgi més informació, els organitzadors del projecte estaran a la Fira de Nadal de Banyoles el 15 i 16 de desembre o bé a la web de www.reciclos.cat


 

Relacionats

Article

El Barcelona Green Deal és l’agenda urbana i econòmica per fer, en els propers deu anys, una ciutat més competitiva, sostenible i equitativa, adaptada a reptes com les transicions ecològica i digital, que s’han vist accelerats per la pandèmia. El nou full de ruta consta de 38 mesures, entre les quals s’inclouen transformacions urbanes per revitalitzar o crear noves zones estratègiques d’activitat econòmica. Quines són?

Article

El projecte EdiCitNet, finançat per la Unió Europea i amb una durada prevista de 5 anys, va néixer amb l'objectiu de demostrar que la implementació d'infraestructures verdes no ornamentals pot augmentar la producció sostenible d'aliments a nivell local, així com regenerar espais urbans apostant per una millora de la inclusió social.  Sant Feliu és l'únic municipi participant de l'estat espanyol.

Article

La convocatòria del premi ja està oberta i està adreçada principalment als centres educatius del conjunt del país. Hi pot participar des de l’alumnat que cursa tercer cicle d’educació primària fins a estudiants universitaris. També s’hi poden inscriure entitats i institucions. Els participants han de presentar un clipmetratge de dos minuts de durada com a màxim i tenen temps de fer-ho fins al 26 de març. La dotació del Premi és de 5.000 euros.

Butlletí