La campanya de reciclatge Reciclos, pionera a tota Catalunya, començarà la prova pilot a la comarca del Pla de l'Estany

Font: Consell Comarcal del Pla de l'Estany

11/12/2018 - 18:00

La seu del Consell comarcal del Pla de l’Estany acull la presentació sobre el projecte Reciclos a càrrec de Denisa Gibovic. La prova pilot es realitzarà per 1r cop a la comarca del Pla de l’Estany i consistirà en recompensar a les famílies que reciclen adequadament els envasos destinats al contenidor groc.

Mitjançant una aplicació per el telèfon mòbil cada vegada que es portin envasos al contenidor groc amb una bossa d’escombraries Reciclos, l’usuari rebrà una compensació. A la presentació s’explicarà la mecànica de Reciclos.

Per qui desitgi més informació, els organitzadors del projecte estaran a la Fira de Nadal de Banyoles el 15 i 16 de desembre o bé a la web de www.reciclos.cat


 

Relacionats

Article

Dijous 31 de març s'ha presentat a la plaça de la Vila la nova campanya de recollida de voluminosos 'El carrer no és un traster'. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa, que han explicat com funciona el nou servei de recollida de mobles i trastos vells. Aquest incorpora millores per assegurar la correcta recollida de residus i el seu posterior reciclatge.

Article

Sant Just Desvern redueix en un 30% la quantitat de fracció resta generada a les llars, a través d’un programa individualitzat de sensibilització per a la millora de la gestió de residus i els contenidors intel·ligents. 

Es confirma el resultat positiu de la primera prova pilot a l’Estat Espanyol del projecte LIFE REthinkWASTE juntament amb els contenidors intel·ligents.

La ciutadania valora favorablement la implementació del model GxC (Generació per Coneixement) de comunicació bidireccional mitjançant missatgeria mòbil.

Article

La Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente va atorgar el guardó al consistori gironí per la implantació de recollida de residus amb contenidors intel·ligents.

Butlletí