La campanya 'Dràstics amb els plàstics' lliura bosses de paper per conscienciar sobre la conservació del medi ambient, a Sant Feliu

29/12/2021 - 15:12

El passat novembre va començar una nova fase de la campanya 'Dràstics amb els plàstics', a Sant Feliu de Llobregat, que contempla el lliurament de prop de 50.000 bosses de paper entre els mercats de la ciutat al llarg dels propers mesos.

L'objectiu és conscienciar la ciutadania sobre l'impacte dels plàstics, i fomentar accions respectuoses envers el medi ambient. Els serveis tècnics de l'Ajuntament visiten 112 comerços del municipi, entre els quals hi ha parades del mercat de marxants, del mercat 'La Plaça', i els mercats Avenida i Sant Josep, perquè substitueixin les tradicionals bosses de plàstic per aquest nou model. Es pretén d'aquesta manera impulsar el canvi a tipus de contenidor, i que actuï com a impuls definitiu per fomentar les bones pràctiques mediambientals alhora entre el teixit comercial i la ciutadania.

'Dràstics amb els plàstics' se suma al conjunt d'accions previstes dins del Pla d'Actuació del Mandat per traçar estratègies cap a la sostenibilitat ambiental. Aquesta coincideix en el temps amb altres campanyes impulsades des de l'Ajuntament en vigílies de les festes nadalenques per fomentar la recollida selectiva, com 'A Sant Feliu reciclem l'orgànica' o 'A Sant Feliu fem un bon paper', contemplades ambdues en el Pacte de Ciutat.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Feliu de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Mercat Municipal "La Plaça" de Sant Feliu de Llobregat s'ha sumat a la campanya "Mercats sostenibles. Adeu als plàstics d'un sol ús!"  juntament amb mercats de Terrassa, Sabadell, Vic, Mataró, Granollers, Vilafranca, Igualada i Vilanova i la Geltrú. La campanya promoguda per la Diputació de Bacelona té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer la problemàtica dels plàstics i promoure un canvi d'actitud i hàbits per reduir-ne el consum.

Article

Dijous 31 de març s'ha presentat a la plaça de la Vila la nova campanya de recollida de voluminosos 'El carrer no és un traster'. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa, que han explicat com funciona el nou servei de recollida de mobles i trastos vells. Aquest incorpora millores per assegurar la correcta recollida de residus i el seu posterior reciclatge.

Article

L'entrada de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat com a soci de l'operador energètic permetrà tenir Barcelona Energia com a comercialitzadora elèctrica dels consums municipals, promoure polítiques públiques d'energia, i la gestió d'energies renovables al municipi. 

Butlletí