La cria en captivitat del tritó del Montseny

Font: Life Tritó Montseny

30/09/2020 - 11:18

Fa més d’una dècada que es va iniciar el programa de cria en captivitat del tritó del Montseny, que actualment aplega quatre centres, tres a Catalunya (Torreferrussa, Pont de Suert i Zoo de Barcelona) i un a Anglaterra (Zoo de Chester). En aquesta càpsula, s'expliquen un munt de coses sobre el programa de cria i l’activitat desenvolupada en aquests centres. D’entre moltes qüestions, coneixerem per què és necessari el programa de cria en captivitat, com és el dia a dia dels centres, quines són les condicions més òptimes per a la cria d’aquest amfibi i quants tritons s’han criat d’ençà de l’inici del programa.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Butlletí