La Give Box, una nova iniciativa per reutilitzar objectes

19/01/2018 - 14:37

Aquest prestatge fet amb palets ubicat a l’entrada del centre cívic de Can Borrell és un Give Box. ​

O el que és el mateix: un racó per intercanviar objectes i deixar de generar residus. Aquest projecte ja es fa arreu d’Europa i va arribar a Mollet com una activitat més a la setmana de la prevenció de residus. Els encarregats de dinamitzar aquest racó són els alumnes de l’institut gallecs que fan l’assignatura de serveis comunitaris.

L’objectiu d’aquesta proposta és conscienciar a la ciutadania de la importància de reutilitzar objectes per evitar la generació de residus.

Si algú vol participar de la give box, només ha d’anar al centre cívic de can borrell, i portar l’objecte que ja no necessiti. El podrà canviar per qualsevol que tingui un valor similar.


 

Municipis: 
Vallès OrientalMollet del Vallès

Relacionats

Article

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article


 

Quines són les energies renovables? Quina diferència hi ha amb aquelles que no ho són? Aquestes són algunes de les preguntes que s'han formulat en una de les sessions d'Aprenem el Sol.

Butlletí