L’Ajuntament de la Pobla de Segur aposta per reduir els plàstics d’un sol ús

19/11/2019 - 08:00

El consistori ha instal·lat dispensadors d’aigua i ha repartit ampolles d’alumini als treballadors i treballadores del consistori

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha decidit deixar d’utilitzar ampolles i gots de plàstic a les dependències municipals per reduir els plàstics d’un sol ús. Fins ara, aquests productes es feien servir  per al consum dels treballadors i treballadores del consistori i també a les sessions plenàries, juntes i reunions del consistori. D’una banda, l’Ajuntament ha instal·lat  dispensadors d’aigua i ha repartit ampolles d’alumini als treballadors i treballadores del consistori. De l’altra, pel que fa als plens i les reunions, les ampolles de plàstic s’han substituït per ampolles i gots de vidre.

La mesura ja es va començar a implementar a la primera sessió plenària i s’ha desplegat completament a partir del mes d’octubre amb la instal·lació dels dispensadors d’aigua.

L’objectiu d’aquesta mesura és evitar l’ús d’elements de plàstic d’un sol ús i alhora prevenir la generació de residus municipals, explica Maribel Segú, regidora de medi ambient, que afegeix que aquesta acció vol servir també per fer consciència entre la ciutadania de la necessitat de reduir els plàstics d’un sol ús.


 

Categories: 
Municipis: 
Pallars Jussà

Relacionats

Article

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús.

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Butlletí