Les papallones d'Abrera, protagonistes del calendari pel 2020!

17/01/2020 - 19:05

Aquests insectes tan estimats protagonitzen el calendari municipal 2020 repartit a totes i tots els veïns i veïnes de l'Arbrera. Al costat del Riu Llobregat o de la Riera Magarola i la Riera del Morral del Molí d'Abrera, així com al Torrent Gran o de Can Noguera i als barris de Sant Miquel, Can Vilalba, Les Carpes i Santa Maria de Vilalba podem trobar una gran varietat.

Entre totes les papallones que podem trobar a Abrera es troben les varietats de Pieris Rapae, Colias Crocea, Pontia Daplidice, Gonopteryx Cleopatra, Pararge Xiphioides, Aricia Agestis, Lampides Boeticus, Pyronia Tithonus, Pararge Aegeria, Vanessa Cardui, Celastrina Argiolus i l' Euchloe Crameri, entre d'altres. Totes elles protagonitzen les imatges que il·lustren el nostre calendari de 2020!

A banda, a cada imatge trobareu un plànol que indica el lloc exacte on la papallona va ser fotografiada. Com a novetat, enguany aquesta publicació incorpora publicitat d'alguns dels nostres establiments abrerencs.

Les fotografies del calendari de 2020 de l’Ajuntament d’Abrera han estat realitzades de forma desinteressada pel veí del municipi Joan Subirana Andrés a qui, des de l'Ajuntament d'Abrera, li agraïm, un any més, la seva col·laboració.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Butlletí