Mollerussa ja compta amb una seixantena d’arbres apadrinats per conscienciar en la cura del medi ambient

16/05/2022 - 13:00

Ha estat una iniciativa del Consell de Participació Adolescent per reforestar la ciutat a la qual s’han sumat entitats, centres educatius i particulars.

Mollerussa compta amb una seixantena d’arbres apadrinats per entitats, centres educatius i particulars que s’han volgut sumar a la iniciativa promoguda pel Consell de Participació Adolescent (CPA) a través de la regidoria de Joventut amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Planeta. L’espai escollit per a la reforestació ha estat la zona que envolta la pista de patins i la pista poliesportiva ubicada en l’encreuament entre el carrer Bellvís i l’avinguda d’Ermengol V que a partir d’avui llueix 63 noves alzines.

Al llarg de la tarda totes les persones i col·lectius que havien fet la reserva d’un arbre per apadrinar han pogut plantar-los amb l’ajuda dels joves dels CPA i de tècnics municipals. L’objectiu de la iniciativa és contribuir a la reforestació d’aquesta zona de la ciutat i conscienciar als joves i a la ciutadania en general en la necessitat d’implicar-se en la millora de la qualitat de vida fent una Mollerussa més sostenible a través de la cura del medi ambient.


 

Municipis: 
Pla d'UrgellMollerussa

Relacionats

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Article

El Jardí Agroecològic de Barberà del Vallès va acollir la seva primera visita escolar el passat 16 de maig. Va ser l'alumnat de 3r de primària de l’Escola Del Bosc qui va inaugurar aquest espai que neix amb la voluntat de desenvolupar experiències i activitats educatives relacionades amb l’agroecologia i el medi ambient per a la ciutadania, escoles, famílies i empreses.

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Butlletí