Nou projecte LIFE: “AGRICLOSE” del DARP, amb la finalitat de promoure noves estratègies de fertilització

Font: Enginyers Agrònoms de Catalunya

04/03/2019 - 12:07

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha posat en marxa un nou projecte LIFE anomenat AGRICLOSE, que té la finalitat de promoure noves estratègies de fertilització que permetin millorar la gestió dels subproductes provinents del tractament dels purins.

  • Innovació tecnològica: Adaptació d’equips a l’aplicació de fraccions líquides i sòlides
  • Noves estratègies de maneig: Gestió de dejeccions, estratègies de fertilització i solucions per al compostatge
  • Millora ambiental: Augment de la matèria orgànica del sol i 30% de reducció d’emissions amoniacals
  • Millora en l’ús de recursos: Reducció d’un 30% de fertilitzants nitrogenats
  • Impacte directe: Sobre més d’1 milió de m3 de purí tractat a Catalunya

Més informació
Podeu veure més informació sobre el projecte a la seva pàgina web LIFE AGRICLOSE, on us podeu donar d’alta al butlletí per estar al dia de les notícies i activitats que aniran organitzant.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Parc Natural de la Serra de Collserola i la pagesia engeguen una campanya per conscienciar en el respecte als conreus i ramats.

Article

La Diputació de Barcelona posa a l'abast de tothom una plataforma per a la visualització d’un sistema d’indicadors multidimensional en clau d’Agenda 2030 sobre la realitat econòmica, social i ambiental dels municipis de la província de Barcelona. El Visor 2030 permet fer una anàlisi interactiva des de diferents punts de vista: per municipis, per comarques, per trams de població, per ODS o per indicador. 

Article

Els punts de recàrrega domèstica, la base per a la generalització de la mobilitat elèctrica a Catalunya. Dos informes elaborats per l’ICAEN constaten la necessitat d’impulsar els punts de recàrrega de baixa potència.​

Butlletí