Öko-ball, la bola per rentar sense sabó

Sostenible.cat
23/03/2009 - 00:00
Primera entrega de l'especial ECOdissenys a Sostenible.cat

[Primera entrega de l'especial ECOdissenys a 'Sostenible']

 

Què sóc?
Disseny amb l'objectiu de rentar la roba a la rentadora sense necessitat de productes químics (és a dir, permet rentar sense afegir sabó ni suavitzant, només cal introduir la bola dins el tambor de la rentadora). Per entendre com funciona aquest producte, podeu consultar l'apartat corresponent de la pàgina web: http://www.okoball.cat/bola-rentar/.

L'Öko-ball està fabricada amb polipropilè ecològic i conté en el seu interior boletes bioceràmiques. Aquest mecanisme resulta totalment hipoal·lergènic, indicat per a pells delicades i sensibles, a més de la seva funció antibacteriana. La seva durada és de 1.500 rentats. L'Ökoball és un producte certificat i reconegut a nivell internacional. 

En quina fase sóc més sostenible? Per què?
En la d'utilització, perquè el seu ús evita que fem servir detergents. A més, és un producte que dura l'equivalent a 1.500 rentats, és a dir, té una gran durabilitat. D'altra banda també es pot fer servir en el frigorífic per mantenir més frescos els aliments, resultant bastant multifuncional.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí