Palafrugell posa en marxa una nova APP de Gestió de Residus

12/07/2022 - 00:34

Tots el serveis de gestió de residus ara es poden trobar a l’abast de la mà gràcies a la nova APP que s’ha incorporat dins “Palafrugell al mòbil”. Aquesta nova proposta tecnològica suposa una oportunitat pels ciutadans i ciutadanes de Palafrugell per tal de conèixer d’una forma fàcil i còmode tot el que té a veure amb la gestió dels residus, així com la informació referent a tots els serveis.

A partir d’ara, en un únic clic es pot accedir a la informació de darrera hora i actualitzada sobre els residus al municipi; fer les gestions més ràpides per sol·licitar recollides concertades i, al mateix temps, conèixer com s’han de gestionar cadascun dels residus, per usuaris domèstics o comercials.

El principal objectiu és fer més fàcil i accessible tot el referent a la gestió de residus i establir una la relació més directe i confortable amb el ciutadans. D’aquesta manera, l’aplicatiu permet sol·licitar la recollida de trastos i poda; consultar el punts de recollida de l’oli i el tèxtil; demanar els contenidors comercials; comptar amb tota la informació sobre els diferents calendaris i horaris de recollida durant l’any o demanar un compostador domèstic.

Concurs

Paral·lelament, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament s’obrirà un concurs entre els usuaris de l’APP. El guanyador del concurs s’endurà un contenidor de reciclatge metàl·lic i per participar-hi només caldrà descarregar-se l’aplicació i compartir una experiència vinculada a la gestió de residus amb una fotografia i utilitzant les següents etiquetes: #GestióresidusPalafrugell #Palafrugellvsresidus


 

Categories: 
Municipis: 
Baix EmpordàPalafrugell
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Una proposta organitzada pel Ribera, amb la col·laboració de la Fundació Rubricatus i del grup "A tota màquina".

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Butlletí