Premis Europeus als millors Serveis Energètics

Redacció
27/04/2015 - 00:00

Des del 2006, el 'European Energy Service Awards' reconeix èxits destacats en el camp de l’aplicació de projectes d’energia sostenible. La data límit de presentació de les sol·licituds és el 29 de Juny 2015.

Sou un promotor o proveïdor innovador i altament qualificat en serveis energètics? Heu implementat un projecte de sostenibilitat energètica que sigui pioner i d’èxit? Ja podeu optar als Premis Europeus als millors Serveis Energètics.

Ja estan obertes les següents categories per a què pugueu fer les vostres propostes per optar:

1. Al millor Promotor europeu de Serveis Energètics
Obert per a empreses, institucions o individus que hagin fet una gran contribució al desenvolupament del mercat dels serveis energètics abordant barreres existents i implementant solucions per tal de superar aquestes barreres.

2. Al millor Proveïdor Europeu de Serveis energètics
Obert a totes les Empreses de serveis energètics que han contribuït al desenvolupament de nous mercats amb voluntat d’assumir riscos, mostrant la capacitat d’innovació en la implementació tècnica, i exemplificat en projectes d’èxit.

3. Al millor projecte de Serveis Energètics
Els projectes poden ser de qualsevol sector i han de mostrar resultats excel·lents en quan a protecció del clima, aplicació de tecnologies innovadores, o solucions personalitzades que resolguin necessitats específiques dels clients. En aquesta categoria es premiarà un màxim de tres projectes.

La data límit de presentació de les sol·licituds és el 29 de Juny 2015.
Els guanyadors del premi seran seleccionats per un jurat d’experts internacional. El lliurament dels premis es farà en una cerimònia d’entrega dins el context dels Open Days 2015 (dies 12 al 15 d’Octubre) a Brussel·les.

Des del 2006, el ‘European Energy Service Awards’ reconeix èxits destacats en el camp de l’aplicació de projectes d’energia sostenible. En la cerimònia dels premis de l’any passat, el comissari de l’UE Günther Oettinger va posar èmfasi en que el progrés de l’eficiència energètica depèn en gran mesura de les empreses i institucions que subministren, promouen i implementen serveis energètics d’alta qualitat.

Els premis als millors serveis energètics europeus estan organitzats per l’Agència d’Energia de Berlin dins el context del projecte EESI2020, finançat pel programa IEE de la Comissió Europea.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí