RD4, la cadira feta 100% amb plàstic reciclat

Sostenible.cat
06/04/2009 - 00:00

Què sóc? Imaginem una cadira feta amb plàstic 100% reciclat de forma artesanal i amb un disseny innovador que pot tornar a ser fosa per donar forma a una nova cadira, també única. Aquest és el cas del producte RD4 Chair, la qual no necessita fixacions ni coles, i per tant es pot reciclar tantes vegades com es vulgui, generant en cada cas un disseny únic.

En quina/es fase/s sóc més sostenible? Perquè?
- Extracció de materials: s'elabora a partir de plàstic reciclat.
- Eliminació: un cop finalitza la seva vida útil, es pot liquar i tornar a donar forma a una nova cadira, sense haver de separar cap compost, ja que tot és plàstic reciclat (no porta coles, per exemple).

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible'
1. Öko-ball, la bola per rentar sense sabó 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí