Reaprofitament d'aigua regenerada a La Selva del Camp

Font: Canal Camp

08/06/2024 - 18:26

L’Ajuntament de La Selva del Camp reprèn la campanya de reaprofitament de l’aigua regenerada de la depuradora.

Aquest estiu, els propietaris de les finques agrícoles que necessitin aigua per al reg de suport podran tornar a aprofitar gratuïtament la totalitat de l’aigua regenerada de la depuradora municipal de La Selva del Camp.

Recentment, l’Ajuntament es reunia amb els presidents de les dues cooperatives selvatanes, encarregades de gestionar el servei, per tal de polir els darrers serrells d’una campanya que arrencarà e l pròxim 10 de juny, i que tindrà un horari de dilluns a divendres, de 6 del matí a 10 del vespre.

 


 

Municipis: 
Baix CampSelva del Camp
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Consorci ha presentat la planta pilot dins el projecte europeu PROMISCES.

Article

Les fonts més emblemàtiques de Salou, que constitueixen un dels atractius de l’oferta turística del municipi, entren en funcionament aquest cap de setmana. Tot i que Salou forma part de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), la qual no està afectada per les restriccions hídriques decretades per la Generalitat, l’Ajuntament de Salou ha optat per omplir gradualment les seves fonts públiques.

Article

S’ha inaugurat la planta pilot de regeneració d’aigua instal·lada a l’EDAR de Mataró. També posa a disposició dels ajuntaments un model d’ordenança municipal per regular l’ús de l’aigua en període de sequera​.

Butlletí