Sitges estudia reconvertir en teixits els plàstics recollits al mar

Font: Món Planeta

01/08/2020 - 11:11
Bossa de plàstic surant al mar | ADMINISTRACIÓ NACIONAL OCEÀNICA I ATMOSFÈRICA

Bossa de plàstic surant al mar | ADMINISTRACIÓ NACIONAL OCEÀNICA I ATMOSFÈRICA

Una embarcació recorrerà tota la costa sistemàticament durant juliol i agost per retirar residus flotants

L'Ajuntament de Sitges estudia reconvertir el teixits tots els plàstics que reculli al mar aquest estiu. Des d'aquest dimecres, una embarcació recorrerà tota la costa sitgetana en dies alterns durant els mesos de juliol i agost, amb l'objectiu de recollir tots els residus flotants que hi hagi a l'aigua. L'embarcació Mayadi té capacitat per acumular 25 quilos de brossa diària. Des del consistori destaquen que l'objectiu de desplegar aquesta barca és preservar l'entorn i tancar el cicle de la sostenibilitat, de manera que analitzaran l'opció de transformar els plàstics recollits en teixits per a vestuari de treballadors municipals o per a elements promocionals.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Del 3 al 7 de maig, es realitzaran activitats de neteja d'espais naturals per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen a la natura.

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Butlletí