Sostenibilitat i innovació: premis a estudiants i emprenedors de l'àmbit agroalimentari

Font: Ajuntament de Manlleu
13/10/2014 - 00:00

Manlleu obre convocatòria dels Premis Sostenibilitat i Innovació incorporant una nova categoria que premiarà  projectes emprenedors en l'àmbit agroalimentari

L’objectiu d’aquest guardó és fomentar el desenvolupament i la innovació de les empreses agroalimentàries i incentivar els joves estudiants i les persones emprenedores d'aquest sector a treballar i desenvolupar projectes amb processos innovadors i sostenibles. El termini per presentar candidatures a la 7a edició dels premis finalitza el 17 d'octubre de 2014 per la categoria "estudiants" i el 21 de novembre per la "d'emprenedors".

La convocatòria del premi s’obre a:
Categoria estudiants
: Tots els alumnes que fan formació agrària a Catalunya i que estan cursant l’últim curs dels cicles de grau mitjà i superior relacionats amb el sector agrari, ramader, alimentari, medi natural, forestal i jardineria. D’entre tots els treballs rebuts, siguin de cicle mitjà o superior, se’n premiaran tres. Els imports dels premis seran els següents:

1r premi: 600,00 Euros.
2n premi. 400,00 Euros.
3r premi:  200,00 Euros.

Categoria emprenedors: En aquesta 7a edició, s'introdueix una nova categoria orientada a persones emprenedores del mateix àmbit que vulguin desenvolupar o ampliar el seu projecte empresarial.

Aquestes persones cal que tinguin un projecte innovador i sostenible per als sectors esmentats i compleixin ser:
1) Joves que hagin sol·licitat un ajut de nova incorporació al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en els darrers 3 anys (2012-2014).

2) Persones emprenedores amb un projecte empresarial a desenvolupar abans d'un any a comptar des de la data de sol·licitud. Les persones emprenedores podran optar als premis de forma individual o en equip.
Per aquesta categoria hi haurà un únic premi dotat en 1.600,00 Euros.
Els projectes que es poden presentar al premi han d’estar emmarcats dins la sostenibilitat i la innovació i l'acte de lliurament dels premis es farà coinicidint amb les Jornades Tècniques Fira de Reis que es faran el proper 28 de gener de 2015.
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí