Taste the waste

14/03/2022 - 09:00

L'alemany Valentin Thurn, director de “Taste the Waste”, posa en qüestió al seu documental la societat del malbaratament i per a fer-ho recull el testimoni dels que es rebel·len contra aquest sistema, i reclamen posar en valor els aliments i l’aprofitament alimentari.

Per què llançar a les escombraries tones i tones d'aliments si aquests es poden fer servir per alimentar persones necessitades, fabricar menjar per a animals i produir energia?

A Taste the Waste, Thurn retrata l'actual societat del malbaratament com a absolutament immoral. Potser no resulta immoral llençar a les escombraries tones d'aliments en bon estat quan hi ha milions de persones a tot el món que passen gana?


 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí