Recooperem i Mercabarna: com distribuir aliments als més vulnerables

REPORTATGE
04/11/2024 - 17:50

Nélida Rodríguez, del Consell Comarcal del Vallès Occidental, i Pau López, director de sostenibilitat i innovació de Mercabarna, expliquen dues grans iniciatives de recollida d'aliments als mercats majoristes de Catalunya.


 


El projecte Recooperem, del Consell Comarcal del Vallès Occidental, fa més de 12 anys que treballa en l’aprofitament del menjar que no ens consumeix a escoles, hospitals i empreses per repartir-lo entre els més vulnerables. El mateix que fan al Foodback, una iniciativa de Mercabarna on els productors donen els seus excedents perquè siguin reaprofitats.

 

Gravació i muntatge: Pere Elias


 

 
Municipis: 

Relacionats

Entrevista
Albert Planell Saurí, director de l'Agència de Residus de Catalunya

Notícia

L’estudi estipula que a Andorra es generen actualment 92 kg/habitant equivalent/any de residu alimentari.

Butlletí