Tens una bona idea en el camp del cotxe elèctric? Explica-la a Ecotendències!

Redacció
13/07/2011 - 00:00

La Fundació ‘la Caixa', amb el suport de l'Oficina LIVE de l'Ajuntament de Barcelona, impulsa ‘Ecotendències CosmoCaixa", una nova plataforma presencial i virtual de divulgació, reflexió i debat. El primer cicle està dedicat a la mobilitat sostenible, i, concretament a ‘La revolució del cotxe elèctric‘.

Una de les sessions (anomenada .IDEA), prevista pel proper 25 d'octubre de 2011 al CosmoCaixa Barcelona, està dedicada a la presentació de projectes innovadors per mostrar solucions de mercat, aplicacions imaginatives i pràctiques.

En aquest context, la present convocatòria s'adreça a projectes de recerca, promoció i impuls del cotxe elèctric impulsats per emprenedors, entitats, empreses, partenariats, tant a títol individual, col·lectiu o corporatiu que vulguin optar a participar a la sessió .IDEA.

Les 10 propostes guanyadores tindran l'oportunitat d'utilitzar Ecotendències com a plataforma de difusió i intercanvi amb altres agents a través de la web i mitjançant una presentació pública de 6 minuts i la seva participació en el debat final.

Els eixos prioritaris de la convocatòria són:

- Tecnologia: vehicle, estacions de recàrrega, xarxa elèctrica, etc.
- Economia: bateries, autonomia, promoció, etc..
- Sostenibilitat: eficiència energètica, materials, gestió de residus, etc.

Eventualment i en funció del seu interès i caràcter innovador també es podrà considerar algun projecte relacionat amb la moto o la bicicleta elèctrica.

Trobareu les bases i el formulari per a participar-hi a:
Ecotendències
Bases de participació

Per a qualsevol informació addicional o dubte, us podeu adreçar a ERF Gestió i Comunicació Ambiental, al telèfon 93 301 23 29 o bé al correu info@ecotendenciascosmocaixa.es fins el proper 29 de juliol.

El termini de presentació de sol·licituds i documentació requerida finalitza el proper 22 d'agost de 2011.

 

Relacionats

Article
Article

L'Ajuntament de Tarragona ha publicat una guia per aplicar la perspectiva basada en la protecció de la natura, la justícia social i la cultura democràtica a les produccions culturals.

Butlletí