Ultra Clean Marathon 2020. La cursa sostenible i solidària amb la natura ES POSPOSA FINS EL 2021

Font: Ultra Clean Marató

09/06/2020 - 08:36

La gran cursa solidària per la natura 

Perquè de fet és l'esdeveniment esportiu més gran dedicat al medi ambient. L'Ultra Clean Marathon és una cursa ambiental perquè les persones corredores recolliran els residus que troben durant el recorregut, fent #plogging; perquè està organitzada de forma sostenible, perquè en paral·lel a la cursa entitats i grups de voluntariat realitzaran accions de voluntariat ambiental, i perquè es destinarà tota la recaptació de les donacions a projectes de conservació de la natura d'entitats ambientals.

GAUDEIX DE L'ESPORT MENTRE AJUDES LA NATURA! #UCM2020 #UltraCleanMarathon

Per a informació i inscripcions, consulta a www.ultracleanmarathon.cat

Informar-vos que la Ultra Clean Marathon prevista per a la tardor d'aquest any  se celebrarà el Dia Mundial del Medi Ambient de l'any que ve, el 5 de juny de 2021, us animem a organitzar equips per córrer tots junts per la natura! 

El canvi d’agenda que ha provocat l’emergència sanitària, ens permet reformular l’ULTRA CLEAN MARATHON en un repte de llarga durada.

Equips de corredors i corredores, voluntaris i voluntàries i entitats ambientals, ens trobarem el Dia Mundial del Medi Ambient 5 de juny de 2021. 

Tenim al davant mesos d’entrenament en els que crear els equips, i, mentre gaudiu de l’esport, us convidem a implicar-vos, pas a pas, dia a dia, en protecció de la natura i la defensa del medi ambient. 


Categories: 

Relacionats

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Notícia

Dissabte 18 de novembre, Barcelona va viure una nova jornada de neteja col·laborativa de la mà de la Fundació Kilian Jornet i en el marc del Pla Endreça

Butlletí