Vallgorguina utilitza la carmanyola!

Font: Ajuntament de Vallgorgina

 

25/11/2018 - 21:11

Aquesta iniciativa té com a objectiu reduir l’ús d’embolcalls d’alumini  i plàstic film dels entrepans i d’aquesta manera minimitzar la generació de residus i seguir educant i formant els nostres fills i filles en el benefici col·lectiu que representa tenir cura del nostre entorn i del medi ambient.

Aquesta tardor, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, l'Ajuntament entregarà carmanyoles i boc'n rolls als alumnes de Escola de Vallgorguina i de la Llar d’infants Avet Blau, per portar l'esmorzar.

Aquesta iniciativa  té com a objectiu reduir l’ús d’embolcalls d’alumini  i plàstic film dels entrepans i d’aquesta manera minimitzar la generació de residus i seguir educant i formant els nostres fills i filles en el benefici col·lectiu que representa tenir cura del nostre entorn i del medi ambient.

Aquesta tardor, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, l'Ajuntament entregarà carmanyoles i boc'n rolls als alumnes de Escola de Vallgorguina i de la Llar d’infants Avet Blau, per portar l'esmorzar.

Aquesta iniciativa  té com a objectiu reduir l’ús d’embolcalls d’alumini  i plàstic film dels entrepans i d’aquesta manera minimitzar la generació de residus i seguir educant i formant els nostres fills i filles en el benefici col·lectiu que representa tenir cura del nostre entorn i del medi ambient.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La ciutat ha guanyat de nou un reconeixement que destaca el seu compromís amb la sostenibilitat i la gestió ambiental dels municipis costaners. Aquesta distinció, obtinguda en la cinquena edició del Moviment Banderes Verdes, és el resultat de l’esforç conjunt entre l’Ajuntament i el sector de l’hostaleria local.

Article

L’Ajuntament de Barcelona posa de nou a disposició de les entitats de la ciutat un servei de préstec gratuït de gots i de vaixella reutilitzable.

Article

El pla Escoles #JoAprofito guia les escoles Montserratina i Marta Mata de Viladecans a aprofitar més del 90% del menjar en el servei del migdia.

Butlletí