febrer 2009

Reportatge
El congrés de telefonia a Barcelona ha mostrat les últimes novetats en dispositius ecològics
Entrevista

El Banc dels Aliments de Barcelona és la 'central logística' que gestiona el menjar  que la indústria alimentària no pot vendre però que encara es pot consumir, i que es reparteix entre més de 500 entitats benèfiques.

Reportatge
Güssing és un poble de 4.000 habitants, capital de la comarca del mateix nom, on viuen prop de 30.000 persones. Situat a l'oest d'Àustria, a tocar de la frontera hongaresa, en els darrers vint anys ha passat de ser una zona subdesenvolupada a esdevenir el model de referència europeu per a la producció local d'energia i el creixement econòmic que se'n deriva.
Entrevista
Toni Lodeiro és educador ambiental, divulgador i formador en tallers relacionats amb el consum conscient, l'alimentació saludable i sostenible, l'autogestió de la salut o l'educació emocional, entre altres temàtiques. També és autor del llibre Consumir menys, viure millor. Idees pràctiques per a un consum més conscient.
Reportatge
BedZED és una urbanització d'un centenar d'habitatges, a més d'oficines i petits centres de treball, construït al sud de Londres entre els anys 2000 i 2002 amb un objectiu molt ambiciós: no haver de fer servir cap combustible fòssil per la vida diària.