juliol 2024

Notícia

Nova instal·lació solar fotovoltaica a l’edifici de les Escoles Velles d'Ullastrell.

Notícia

L’Ajuntament vol augmentar els nivells de reciclatge de les deixalles fent que els usuaris, veïns i turistes, hi participin més i creant consciència sobre la necessitat de minimitzar l’impacte ambiental al litoral.

Notícia

Una metaanàlisi amb 35.000 menors de 12 anys de 8 països europeus subratlla la relació entre els espais verds urbans i la salut respiratòria en la infància

Notícia

És la segona al municipi després de la de Sant Esteve d'en Bas. També n'hi haurà una a Sant Privat

Notícia

L’any 2023 s’han generat 3,77 milions de tones de residus municipals, un 1,7% menys que el 2022. D'aquests es va recollir selectivament el 46,7%, un 1,3% més, el que mostra una estabilització de l’índex de recollida selectiva.

Notícia

El Govern de la Generalitat de Catalunya, a través de La Comissió Interdepartamental de Sequera (CIS) ha acordat una sèrie de canvis en els escenaris de sequera en tres zones regides per l’indicador de pluviometria, concretament a la capçalera del Llobregat, la capçalera del Ter i la zona del Llobregat mig.

Notícia

El Ple Municipal de l'Ajuntament del Prat de Llobregat ha donat llum verda a la cessió gratuïta de l’energia fotovoltaica produïda en edificis municipals a la ciutadania.

Notícia

Es tracta d’una àrea, situada a la deixalleria, i que està destinada a oferir una solució en cas de no poder seguir, per força major, el porta a porta, però assegurant que es duu a terme la recollida selectiva.

Notícia

L’Ajuntament de Reus pren mesures per corregir l’augment d’impropis als contenidors d’orgànica, que comporta un sobrecost de 100.000 euros l’any.