El Govern descarta el tramvia a Cerdanyola fins que es connectin el Trambaix i el Trambesós

L'única actuació que es preveu de moment és la prolongació del Trambaix a Sant Feliu
Font: Cerdanyola.info
06/04/2009 - 00:00

El secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, afirma que el tramvia entre la UAB i el casc urbà de Cerdanyola és "indiscutible", però manifesta que la creació de noves línies al Vallès haurà d'esperar a la connexió de les dues línies de Barcelona.

Segons explica una informació de l'Agència EFE, Nadal ha avançat que l'única actuació que es preveu és la prolongació del Trambaix a Sant Feliu, aprofitant les obres per al soterrament de les vies de Renfe. Respecte a la resta de projectes, el responsable autonòmic ha manifestat que es decidiran amb posterioritat a resoldre "el repte més important que és la connexió entre els tramvies del Baix Llobregat i del Besòs per la Diagonal" i ha destacat el "gran èxit" del tramvia com a mitjà de transport.

Informació relacionada:
Barcelona unirà els tramvies i transformarà la Diagonal en un passeig
La PTP celebra la unió del tramvia per la Diagonal

Relacionats

Notícia

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i sis municipis metropolitans es troben en procés d’activació de noves zones de baixes emissions locals per avançar, en un futur, cap a una gran zona de baixes emissions metropolitana.

Notícia

Cerdanyola del Vallès participa en un projecte de la UAB per promoure la ciència ciutadana i la sostenibilitat. 

Notícia

L'Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès han presentat la nova instal·lació de recàrrega ràpida aquest matí al municipi. Tota l’energia dispensada per les electrolineres de l’AMB prové de fonts renovables.

Butlletí