4t Fòrum Forestal de Barcelona

dimecres, 19 octubre, 2016 - 09:00 a dijous, 20 octubre, 2016 - 08:59
Institut d'Estudis Catalans
Geolocation

El debat d’enguany girarà entorn de la necessitat o no de fer evolucionar el sistema de gestió dels boscos municipals declarats d’utilitat pública, que des de la segona meitat del segle XIX gestiona l’Administració de l’Estat (Actualment Generalitat). Hi ha qui opina que aquesta organització centralitzada i monopolista hauria d’obrir-se a una estructura participativa i compartida.  Un canvi de model podria afavorir la gestió dels boscos públics.

Més informació: https://onedrive.live.com/?authkey=!AHDT64EMHezVNqk&cid=F0F7AA6D8EA71FA4&id=F0F7AA6D8EA71FA4!451&parId=F0F7AA6D8EA71FA4!170&o=OneUp

Organitzador: 
Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)
Categories: 
Món rural

Relacionats

Entrevista

“Persones que cuiden dels boscos, boscos que cuiden de les persones” Aquest és el lema del projecte simbiosi, una iniciativa de l’Agrupació naturalista i ecologista de la Garrotxa, en col.laboració amb l’Hospital d’Olot que ha aconseguit revaloritzar un bosc madur, convertit en un recurs de medicina forestal i un espai d’educació ambiental i vinculació amb la natura. Parlem amb Tura Puntí, una de les coordinadores del projecte per saber-ne més.

Article

El projecte EdiCitNet, finançat per la Unió Europea i amb una durada prevista de 5 anys, va néixer amb l'objectiu de demostrar que la implementació d'infraestructures verdes no ornamentals pot augmentar la producció sostenible d'aliments a nivell local, així com regenerar espais urbans apostant per una millora de la inclusió social.  Sant Feliu és l'únic municipi participant de l'estat espanyol.

Acte
23/11/2020 - 00:00

Butlletí