Sessió informativa: Serveis i productes de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

dimarts, 24 gener, 2017 - 10:00 a dimecres, 25 gener, 2017 - 09:59
Sala d’Actes de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

Aquests sessió ha estat definida a iniciativa del DARP i de l’ICGC amb l’objectiu de donar a conèixer els productes i serveis que ofereix l’ICGC i que creiem que poden ser d’utilitat per a les empreses que ofereixen serveis de consultoria i assistència tècnica al sector agrari, forestal i del medi rural de Catalunya.

Per assistir a l’activitat és obligatori inscriure’s a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Organitzador: 
Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Contacte: 

 

Per a més informació pot posar-se en contacte amb elServei d’InnovacióAgroalimentària del DARP:

A/e: sia.daam@gencat.cat

Tel.: 933.046.729

Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia

La resolució demana als Estats, les organitzacions internacionals i les empreses que intensifiquin els esforços per garantir un entorn saludable per a tothom. 

Opinió

Un altre estiu els incendis es converteixen en un forçat element transformador del paisatge a tota la conca mediterrània.Si tothom té clar quines són les causes i les solucions de la situació actual, com és que cada estiu repetim les mateixes lletanies? Al meu entendre, el principal motiu d’aquesta situació és que surt més econòmic invertir, majoritàriament, en extinció, és a dir, en el cos de bombers, que en prevenció.

Notícia

La primavera de 2022, calorosa i seca a la majoria del territori català, s’ha combinat amb el juny més càlid des de 2003 segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i una manca de pluges crònica, es preveu una campanya d’estiu molt dura per als boscos catalans i la situació no millorarà si no plou a de forma abundant a les zones afectades per sequera. L’equip científic del CREAF encoratja a la ciutadania a extremar les precaucions al camp i a ser partícips del seguiment de l‘estat de salut dels boscos a través del projecte AlertaForestal.

Butlletí